МОНМС вказало ректору Могилянки на недовиконання державного замовлення

Міністерство вкотре намагається поставити крапку в історії зі зменшенням держзамовлення НаУКМА. Учора ректору університету Сергію Квіту було направлено листа від 11.11.11 № _1/11-10562 , де рекомендовано зосередитись на виконанні держзамовлення відповідно до укладеного контракту з ним.


Ректору Національного університету "Києво-Могилянська академія"

Квіту С.М.

Шановний Сергію Мироновичу!

Міністерством освіти і науки, молоді та спорту проведено аналіз стану виконання підпорядкованими вищими навчальними закладами доведеного обсягу державного замовлення на підготовку фахівців з вищою освітою у 2011 році за результатами перевірки форми 2-3 НК "Звіт вищого навчального закладу на початок 2011/2012 навчального року".

Зокрема, за звітом Національного університету "Києво-Могилянська академія" виявлено невиконання доведеного обсягу державного замовлення на 8 місць освітньо-кваліфікаційного рівня магістра денної форми навчання.

Вважаємо, що причинами недовиконання доведеного обсягу державного замовлення вищим навчальним закладом стало необгрунтоване подання пропозицій та недостатній рівень проведення профорієнтаційної роботи серед випускників - бакалаврів.

Звертаємо Вашу увагу на персональну відповідальність керівника вищого навчального закладу згідно укладеного контракту за виконання доведеного обсягу державного замовлення і попереджаємо про неприпустимість цього у подальшому.

Перший заступник Міністра                                                         Є.М. Суліма


Поділіться з друзями:   

Останні новини