Одним з основних завдань приймальних комісій вищих навчальних закладів є уникнення черг та якісне обслуговування абітурієнтів

З 2 липня розпочата вступна кампанія до вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації.


Заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін відвідав приймальні комісії Харківського національного економічного університету, Харківського національного університету радіоелектроніки, Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С.Сковороди, Національного фармацевтичного університету та Української державної академії залізничного транспорту.

Заступник керівника області ознайомився з роботою комісій, зустрівся з представниками вузів, поспілкувався з абітурієнтами, їх батьками та вислухав їх побажання щодо скорочення часу подачі документів для вступу до ВНЗ.

«Перше враження при вступі до ВНЗ у майбутнього студента формується у приймальній комісії. Тому уникнення черг та якісне обслуговування абітурієнтів є одним з основних завдань приймальних комісій вищих навчальних закладів. Потрібно оптимізувати роботу комісій з реєстрації абітурієнтів, в першу чергу – з віддалених районів області та інших регіонів, та створити для майбутніх студентів найкращі умови», – наголосив Євген Савін.

Прийом документів до ВНЗ Харківщини буде тривати до 31 липня.


Поділіться з друзями:   

Останні новини