Учасникам пробного тестування і всеукраїнських олімпіад та їхнім батькам не потрібно хвилюватися, - Дмитро Табачник

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник просить учасників пробного ЗНО та їхніх батьків не турбуватися через те, що не змогли сьогодні дістатися до пунктів пробного тестування.


«Так як у деяких областях України склалися надзвичайно складні погодні умови, прийнято рішення про те, що учасники, які не мали можливості сьогодні дістатися до пунктів пробного тестування, зможуть скласти пробне ЗНО у додатковий день. Тому учасникам пробного тестування та їхнім батькам не потрібно турбуватися. Тестування буде проведено, однак в інший день. Регіональні центри оцінювання якості освіти повідомлять всім, хто не зміг доїхати до пунктів тестування сьогодні, про додатковий час та день проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Дмитро Табачник також зазначив, що можуть відбутися відповідні зміни у графіку проведення ІV (фінального) етапу всеукраїнських учнівських олімпіад.

«У тих областях, де погодні умови можуть перешкоджати своєчасному прибуттю учасників олімпіад, за рішенням організаційних комітетів вноситимуться відповідні зміни дат. З метою забезпечення участі всіх фіналістів у всеукраїнських олімпіадах створено оперативний штаб щодо координації роботи з організації та проведення IV (фінального) етапу всеукраїнських учнівських олімпіад. Фінальні етапи відбудуться», - запевнив Міністр.


Поділіться з друзями:   

Останні новини