«Електронний вступ 2011» працює у звичному режимі

Вищі навчальні заклади України III-IV рівнів акредитації продовжують активно працювати з «Електронним вступом 2011». Про це свідчить кількість заяв від абітурієнтів, що отримали приймальні комісії ВНЗ через Інтернет.


Якщо у ВНЗ виникали чи виникають неточності при роботі з «Електронним вступом 2011», їх можна швидко вирішити, зателефонувавши за номером консультаційної лінії (044) 239-86-20.

Так, наприклад, ректор Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка Володимир Кравець зауважив, що відповідальній особі його вищого навчального закладу надали комплексну технічну підтримку щодо роботи з «Електронним вступом 2011» та Єдиною державною електронною базою із питань освіти. «На будь-яке питання ми отримуємо консультацію миттєво», - зазначв Володимир Кравець.

Подібною є ситуація із представниками інших ВНЗ, які з тих чи інших причин звертаються за консультацією до служби технічної підтримки «Електронного вступу 2011».

Скарги окремих ректорів на роботу системи електронної подачі заяв, свідчать, зокрема, й про те, що у відповідних ВНЗ доклали недостатньо зусиль для забезпечення ефективної роботи «Електронного вступу».
Незважаючи на неодноразові звернення Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України до керівників вищих навчальних закладів щодо необхідності прискорення подачі даних та забезпечення внесення даних до Єдиної державної електронної бази з питань освіти про факт прийому електронних заяв та заяв поданих вступником особисто у паперовій формі, окремі вищі навчальні заклади зволікають з їх подачею.
Також необхідно зауважити, що у більшості випадків збої, які виникають у ВНЗ при передачі даних по закритій віртуальній мережі, пов’язані з ігноруванням правил безпеки. Тобто, робоча станція, яка підключена до віртуальної мережі за технологією MPLS, з якої передаються дані про вступників, повинна бути відключена від мережі Інтернет.

На всі запитання представників ВНЗ та абітурієнтів, які користуються електронною подачею заяв відповідають за телефоном: (044) 239-86-20.

Про те, що «Електронний вступ 2011» працює у звичному режимі, свідчать останні статистичні дані. Станом на 11 год. 18 липня загальна кількість поданих заяв за допомогою «Електронного вступу» становить 43030. Кількість поданих заяв за сьогодні – 517 (станом на 11 год.).


Поділіться з друзями:   

Останні новини