В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини триває вступна кампанія

Кожен виш намагається якнайкраще прийняти своїх вступників. Уманський державний педагогічний університет не є винятком, він гостинно приймає усіх абітурієнтів


З перших кроків, усіх, хто завітав до університету гостинно зустрічають чергові, які допомагають зорієнтуватися і знайти потрібну аудиторію, де знаходиться приймальна комісія за напрямом підготовки, який цікавить абітурієнта. Вони ж надають усю необхідну інформацію, що стосується прийому документів, можливості зробити їх копію, відпочити чи перекусити.

Ознайомитись із вишом та усім, що пропонує приймальна комісія усі бажаючі можуть, почувши та побачивши цікавий інформаційний відеоматеріал, що транслюється по телевізору у фойє. Окрім того, вся необхідна для вступників інформація розміщена на спеціальних стендах, афішах, оголошеннях.

Для працівників університету та  відвідувачів, які прийшли з дітками дошкільного та шкільного віку,  працює центр інтелектуального розвитку дитини, тобто дитяча кімната, де малеча може з користю та задоволенням провести час. Дорослі ж у цю пору можуть спокійно працювати чи подавати документи і бути впевненими, що їх дитина в надійних руках.

Для абітурієнтів, які ще не визначились з майбутньою професією, є можливість безкоштовно пройти психологічне тестування власних професійних якостей та здібностей у Центрі психологічної діагностики та тренінгових технологій. Спеціалісти центру допомагають зрозуміти, до яких професій у людини є схильності і звузити їх коло до декількох, найбільш перспективних і цікавих; покращити розуміння того, що дана особа зі своїми особливостями, здібностями та інтересами повинна враховувати при виборі майбутньої спеціальності.

Отримати консультацію щодо напрямків підготовки, умов зарахування, або ж юридичну консультацію можна, звернувшись до інформаційного центру, який надасть  вичерпну інформацію на усі запитання щодо вступу.

Заповнити документи допомагають студенти, які працюють в організованих громадських приймальнях. Вони ж діляться враженнями від навчання тут, адже хто як не студент краще розповість про університет.

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини