Під час вступної кампанії не було виявлено жодних серйозних порушень

«Під час проведення першого етапу вступної кампанії не було виявлено жодних серйозних порушень», - заявив координатор громадської ініціативи «Студентський захист» Андрій Черних.   


Такий висновок можна зробити за аналізом роботи «гарячої лінії» та електронних листів на адресу громадської ініціативи «Студентський захист».

«Абсолютна більшість питань була пов’язана з наданням консультацій щодо максимально можливої кількості вузів, в які може подавати заяви абітурієнти, необхідності завірення копій документів, переліку необхідних документів для подачі у вуз, особливостей вступу абітурієнтів з числа пільгових категорій», - підкреслив Андрій Черних.

Відсутність серйозних порушень під час вступної кампанії є наслідком врахування результатів минулорічної вступної кампанії з боку Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та керівництва вищих навчальних закладів.

«Вчора розпочався найбільш відповідальний етап вступної кампанії і вищі навчальні заклади повинні так само без порушень, максимально об’єктивно та прозоро завершити вступну кампанію та не допустити порушення прав абітурієнтів на вибір місця навчання», - підсумував координатор громадської ініціативи «Студентський захист» Андрій Черних.


Поділіться з друзями:   

Останні новини