Керівники ВНЗ мають дотримуватися усіх вимог Умов прийому

Відповідний лист від 08.08.2011 N 1/9-599 за підписом Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника надіслано на адресу керівників вищих навчальних закладів України.


У листі зазначено, що враховуючи підсумки першого і другого етапів оприлюднення списків вступників, рекомендованих до зарахування на навчання за рахунок коштів державного бюджету, та початок третього етапу, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту просить:

  1. Забезпечити суворе дотримання Умов прийому у частині формування, коригування та оприлюднення списків рекомендованих до зарахування осіб на стендах приймальної комісій та веб-сайтах вищих навчальних закладів.
  2. Не допускати прийом заяв та документів та конкурсний відбір вступників у строки, не визначені Умовами прийому та правилами прийому до вищих навчальних закладів.
  3. Формувати списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування, із зазначенням відповідно до Умов прийому величини конкурсного бала, підстав пільгового, поза конкурсного зарахування тощо.
  4. Рекомендувати до зарахування на навчання за кошти фізичних, юридичних осіб не раніше, як після зарахування вступників на навчання за рахунок коштів державного бюджету.

Також, Міністерство звернуло увагу керівників вищих навчальних закладів на персональній відповідальності за дотримання вимог Умов прийому у частині зарахування вступників на навчання як за рахунок коштів державного бюджету, так і за кошти фізичних, юридичних осіб.

 


Поділіться з друзями:   

Останні новини