З 1 липня запрацюють консультативні телефони з питань вступної кампанії 2011 року

У МОНмолодьспорт, відповідно до наказу N 651 від 24.06.2011 р., створено оперативний штаб з питань вступної кампанії 2011 року у вищих та професійно-технічних навчальних закладах.  


До складу оперативного штабу, окрім представників міністерства увійшли Ольга Айвазовська (голова Правління Всеукраїнської громадської організації «Громадська мережа ОПОРА»), Олександр Бурлаков (голова Державної інспекції навчальних закладів), Леонід Губерський (голова Спілки ректорів ВНЗ України, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка),  Анастасія Сабова (керівник Секретаріату Всеукраїнської студентської ради), Андрій Черних (керівник громадської організації «Студентський захист») та ін.

З 1 липня запрацюють консультативні телефони оперативного штабу з питань вступу: до вищих навчальних закладів - тел. 486-78-48, до професійно-технічних навчальних закладів - тел. 279-16-56.

Крім того, на оперативний штаб покладено відповідальність за налагодження ефективної взаємодії між центральними органами виконавчої влади, що мають у підпорядкуванні навчальні заклади, управліннями освіти і науки на місцях, а також органами студентського самоврядування щодо розв'язання проблемних питань вступної кампанії.

Члени оперативного штабу з питань вступної кампанії систематично інформуватимуть громадськість та засоби масової інформації про хід вступної кампанії, виявлені факти порушень і зловживань у вищих і професійно-технічних навальних закладах та вжиті заходи.


Поділіться з друзями:   

Останні новини