Не всі учасники завтрашнього тестування змогли отримати запрошення-перепустки

Допуск до пункту ЗНО 5 травня буде можливий без запрошення-перепустки, про це повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.


Для допуску до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури обов’язковими документами є паспорт та сертифікат. Запрошення-перепустка прискорює процедуру допуску до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання, але, як виняток, 5 травня учасник може бути допущений до проходження тестування без неї.

Учасників, які не змогли завантажити запрошення-перепустку та дізнатися адресу пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, де проходитимуть тестування, УЦОЯО просить звертатися до регіонального центру оцінювання якості освіти, у якому реєструвалися для участі у ЗНО.

"Сайт Українського центру оцінювання якості освіти працює у робочому режимі. Оскільки більшість учасників намагаються роздрукувати запрошення-перепустки саме сьогодні, опція "Інформаційна сторінка" перевантажена, тому радимо повторити спробу пізніше. Звертаємо увагу, що скористатися опцією не можна з мобільного телефону або планшета. Радимо використовувати стаціонарний комп'ютер або ноутбук. Крім того, наголошуємо, що запрошення-перепустка не є обов'язковим документом для участі у ЗНО, вона потрібна виключно для того, щоб полегшити пропуск осіб у пункт тестування", - повідомляють в центрі.


Поділіться з друзями:   

Останні новини