У Львівській політехніці обговорили питання підготовки до цьогорічної вступної кампанії

Представницька регіональна нарада-семінар з питань підготовки до проведення вступної кампанії 2011 року відбулася в Національному університеті «Львівська політехніка».      


У ній взяли участь понад 600 проректорів та відповідальних секретарів приймальних комісій восьми областей України: Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернівецької, Волинської, Хмельницької та Тернопільської.

Відкрив нараду-семінар перший проректор Львівської політехніки Володимир Павлиш. З доповіддю виступив директор департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Ярослав Болюбаш.  Промовець зосередився на низці актуальних питань нинішньої вступної кампанії, зокрема, функціонування запровадженої нещодавно електронної системи вступу до вищих навчальних закладів, єдиної державної бази освіти, обсягів держзамовлення тощо. Особливістю цьогорічної вступної кампанії стало те, що суттєво скоротилася кількість випускників шкіл (на 40 відсотків). Як наслідок, на ринку освітніх послуг значно загострилася конкуренція, яка змушує університети шукати нові форми залучення абітурієнтів і розширення спектру свого інформаційного супроводу.

Промовець закликав присутніх виявити максимум професійності, прозорості й ввічливості у стосунках з абітурієнтами, а також оперативно подавати інформацію щодо прийому вступних та інших документів.

З інформацією, присвяченою технічним особливостям і можливостям нової електронної системи «Конкурс», виступив один із її розробників Олесь Ковтунець, який дав вичерпні відповіді на численні запитання учасників наради-семінару.

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»


Поділіться з друзями:   

Останні новини