Реєстрацію для участі в ЗНО-2017 завершено

Реєстрація тривала з 6 лютого до 17 березня. Внести зміни до реєстраційних даних або усунути причини, що стали підставою для відмови в реєстрації, можна до 31 березня.


Останній день для відправлення реєстраційних документів до регіонального центру – 17 березня. Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжуватимуть опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 17 березня, однак за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, надіслані після 17 березня, опрацьовуватися не будуть.

Учасники ЗНО, які отримали сертифікати, однак бажають внести зміни до персональних даних, можуть перереєструватися. Для цього потрібно внести зміни до реєстраційних даних за допомогою сервісу «Внести зміни», сформувати та оформити нову реєстраційну картку. Повторно сформований комплект реєстраційних документів, а також отриманий раніше Сертифікат необхідно передати до закладу освіти, у якому навчаєтеся, – якщо ви випускник поточного навчального року, або самостійно надіслати до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти – якщо ви випускник минулих років або учень (слухач, студент) професійно-технічного чи вищого навчального закладу.

У разі отримання рішення про відмову в реєстрації, ви можете усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення. Для цього створіть нову реєстраційну картку за допомогою сервісу «Зареєструватися» та сформуйте новий комплект документів.

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року подають реєстраційні документи для усунення причин відмови в реєстрації до закладу, де навчаються. Випускники минулих років, учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів надсилають документи на адресу регіонального центру, зазначену в контрольно-інформаційному листі.

Станом на 20 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні зареєстровано понад 223 тисячі осіб. Наголошуємо, що обробка реєстраційних документів у регіональних центрах оцінювання якості освіти ще триває, тому наведені відомості не є остаточними.


Поділіться з друзями:   

Останні новини