Понад 110 тисяч учасників взяли участь у пробному ЗНО

01 квітня 2017 року відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.


За даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні взяли 110 053 осіб, що складає 96,97 % від загальної кількості зареєстрованих для проходження пробного ЗНО з цього предмета, - інформує прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Кожен учасник має можливість отримати результат пробного ЗНО за допомогою спеціального он-лайн сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Наразі електронну форму бланка відповідей типу А вже заповнили 44 616 учасників (41,07% ), бланка відповідей типу Б – 26 202 (23,09%).

Радимо учасникам пробного ЗНО не зволікати із заповненням електронних бланків відповідей з української мови і літератури, адже доступ до цієї опції буде закрито 05 квітня 2017 о 23 год 59 хв.

Як наголосили в УЦОЯО, учасники, які не змогли взяти участь у пробному ЗНО, можуть отримати тестові матеріали в пункті проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання до 05 квітня включно, або пізніше – у регіональному центрі оцінювання якості освіти.


Поділіться з друзями:   

Останні новини