Австрія готова навчати українську молодь

Рівень вищої освіти в Україні, сьогодні значно поступається освіті в європейських країнах, і тому багато випускники в пошуках альтернативи звертають свій погляд на іноземні університети.


При виборі закордонного вузу більшість студентів віддають свою перевагу університетам Австрії. Це обумовлено тим, що всі австрійські університети державні, а значить і фінансову підтримку вони отримують з федерального бюджету. Отже, освіта в Австрії безкоштовно отримують всі її громадяни. Всі без винятку педагоги і співробітники австрійських вузів є держслужбовцями.

Завдяки високій якості вузівської освіти, університети Австрії постійно займають місця в золотій середині списків європейських вищих навчальних закладів. У рейтинг кращих університетів Європейського континенту потрапили чотири факультети трьох австрійських університетів, розташованих у Відні, Зальцбурзі та Граці.

Всього в університетах Австрії навчається близько 210 тисяч студентів, а викладацький колектив складається приблизно з 18 тисяч чоловік. Близько половини всіх студентів навчається в університетах Відня, так як саме Відень є студентським містечком, а її університет є найстарішим з усіх нині існуючих вузів у країнах німецькомовного регіону.

Всі сучасні університети Австрії випускають висококваліфікованих фахівців, які гарантовано можуть працевлаштуватися в будь-якій країні світу.


Поділіться з друзями:   

Останні новини