«Якщо Ви вважаєте, що освіта коштує надто дорого – спробуйте порахувати скільки коштуватиме її відсутність»

Цей вислів вже давно відомий кожному американцю. Але сьогодні, коли Україна стає невід’ємною частиною глобалізованого світу, цінність освіти зрозуміла кожному українцю.


Звісно, людина самостійно обирає свій професійний шлях. Як відомо, є загальноприйняті підходи, що допомагають зробити цей складний вибір.

Рейтинг найбільш затребуваних професій не змінюється протягом кількох років. Попит на фахівців із продажу та маркетингу, за даними міжнародного кадрового порталу hh.ua,  на сьогоднішній день залишається стабільно високим, поступаючись лише ІТ – спеціалістам.

Досвідчені спеціалісти з високим рівнем професіоналізму завжди потрібні. Залишається тільки здобути цю вищу освіту. Грамотних фахівців мало. Вони високо цінуються, а фахівці із досконалим знанням іноземної мови  або навіть двох, взагалі, поза конкуренцією.

У період інтенсивних євроінтеграційних процесів Київський національний лінгвістичний університет здійснив відкриття нової спеціальності Маркетинг, яка користується неабияким попитом в усьому світі і є перспективною.

Другий рік поспіль, абітурієнти мають унікальну можливість на факультеті економіки і права Київського національного лінгвістичного університету отримати одночасно як ґрунтовну фахову підготовку, так і досконало оволодіти знаннями двох іноземних мов.

Особливістю спеціальності Маркетинг є підготовка фахівців нової генерації,  з економічними мисленням, поглибленими професійними знаннями у сфері маркетингу, маркетингових досліджень та маркетингових комунікацій, організації рекламної діяльності, сучасного Інтеренет-маркетингу, фінансів та менеджменту. Вони будуть мати розвинені комунікативні навички та здатність до самостійної діяльності в усіх галузях економіки.

Практичні навички, а також навички науково-дослідної роботи студентів апробуються на науково-практичних конференціях і семінарах. З цією метою керівництвом факультету підтримується інформаційний ресурс: Econconf.com

Випускники спеціальності Маркетинг, після закінчення економічного факультету нашого університету, зможуть працювати на таких посадах:  маркетолог, бренд-менеджер, керівник підрозділу з маркетингу, аналітик ринку, фахівець-професіонал у сфері Інтернет-маркетингу, фахівець-маркетолог у сфері просування (комунікацій), фахівець-професіонал у сфері розробки маркетингових стратегій, мерчендайзер, менеджер з продажу.

Для вступу на факультет економіки і права Київського національного лінгвістичного університету за спеціальністю Маркетинг необхідно мати сертифікати ЗНО з:

  • української мови та література (прохідний бал 101);
  • історії України (прохідний бал 101);
  • іноземної мови на вибір абітурієнта – англійська, німецька, французька, іспанська (прохідний бал 101).

Заяви та документи приймаються  з 10 липня 2015 року за адресою м. Київ, вул. Лабораторна 5/17, к. 302 (навчальний корпус №3 Київського національного лінгвістичного університету).

Детальна інформація за тел. +38 (063) 51-81-403 та на сайті Приймальної комісії КНЛУ:  www.pk.knlu.kiev.ua

Ми в мережі Facebook: https://www.facebook.com/pages/Факультет-Економіки-і-Права /1776046202622403

Ми в мережі ВКонтакте: http://vk.com/public51034906


Поділіться з друзями:   

Останні новини