Університет інформаційних технологій та менеджменту в Жешуві

Місто Жешув, Польща
Адреса: вул. Сухарського, 2
Індекс: 35-225
Телефони: +48 17 866 1263
Веб-сайт: www.wsiz.rzeszow.pl
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 


Приймальна комісія

Телефони: (032) 235 79 86 (представництво у Львові)
+48 17 866 1231 (Польща)
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Напрями підготовки

Англійська філологія - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Філологія в УІТМ, насамперед, направлена на міжнародний діловий сектор, який потребує фахівців зі знаннями іноземних мов як для здійснення бізнес-контактів, так і для виконання перекладів.

Переклад з китайською мовою – спеціальність від 1-го семестру

Логістика – Напрям готує фахівців на рівні «інженер». На цьому напрямі студенти здобувають універсальні знання менеджменту, логістичної інфраструктури з урахуванням інформаційних рішень, які можна використовувати як під час виробничо-розподільчих процесів так і в зовнішній логістиці:експедиції і транспорті.

Інформатика – Напрям готує фахівців на рівні «інженер» та «магістр». Інформатика – це напрям навчання, який готує одних із найперспективніших та найбільш затребуваних фахівців на ринку праці. У найближчому майбутньому ця галузь продовжуватиме активно розвиватись, а отже тенденція попиту на випускників цього факультету лише зростатиме.

Програмування – спеціальність від 1-го семестру

Економіка - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр» та «магістр». Знання з економіки – це невід’ємний елемент життя сучасної людини. Завдяки економічному розвитку країн, зростає потреба у спеціалістах в різних галузях економіки.

Міжнародна економіка – спеціальність від 1-го семестру

Бухгалтерія – спеціальність від 1-го семестру

Менеджмент - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Менеджмент – це напрям, який дає широкий спектр знань і практичних вмінь для прийняття важливих рішень в організації. Освітня програма на цьому напрямі побудована на вивченні різних аспектів діяльності організації та її розвитку.

Міжнародний менеджмент – спеціальність від 1-го семестру

Фінанси та бухгалтерський облік у менеджменті – спеціальність від 1-го семестру

Економіка та державне управління - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Економіка та державне управління - це пропозиція для тих, хто бажає отримати навички та знання, придатні як у бізнесі, так і у державних установах, зокрема навчитися використовувати сучасні програми в управлінні, співпрацювати з державною адміністрацією та особливими економічними зонами.

Управління - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр» та «магістр». Освіта у сфері управління високо цінується працедавцями. Прослідковується також чітка тенденція щодо пошуку спеціалістів у сфері управління, які додатково володіють знаннями та вміннями у галузі е-адміністрації.

Психологія в менеджменті - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Сьогодні психологія відіграє важливу роль майже в усіх сферах нашого життя. Сучасний менеджмент або HR – це креативне використання цієї дисципліни. Ефективність нашої діяльності залежить від того, наскільки вміло ми використовуємо знання механізмів та принципів роботи людської психіки.

Туризм та відпочинок - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Туризм – це важлива галузь світової економіки, тому потреба у професійному і кваліфікованому персоналі стрімко росте. Специфіка професії вимагає від випускника знань з багатьох галузей: гуманітарної, природничої, економічної, організаційно-юридичної та інформаційної.

Цифрові медіа та іміджева комунікація - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Цифрові медіа та іміджева комунікація, єдиний такий напрям навчання у Польщі, - це пропозиція для тих, хто зацікавлений світом сучасних ЗМІ та комунікації. Найбільшу увагу ми приділяємо функціонуванню людини та ЗМІ в інтернеті та всебічному використанню цифрових медіа в сучасному світі.

Комп`ютерна графіка та мультимедійна продукція - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Це цікавий напрям навчання, який поєднує комп’ютерну графіку, традиційну журналістику, журналістику в інтернеті та ЗМІ.

Graphic Design – спеціальність англійською мовою від 1-го семестру.

Внутрішня безпека - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Внутрішня безпека - це відповідь на виклики сучасного світу. Злочинність, тероризм, війни, катаклізми та патології спричиняють термінову нестачу фахівців, які зуміють дати їм відсіч.

Косметологія - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Завдяки динамічному розвитку ринку косметичних товарів та послуг, за останні роки збільшилась потреба у фахівцях в галузі косметології. Косметолог – це особа, яка володіє знаннями в галузі дерматології, фізіотерапії та практичними вміннями в області виконання процедур для обличчя і тіла, а також вміннями в області обслуговування апаратури, яка застосовується в косметології.

Дієтологія - Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр». Дієтологія – це галузь науки, яка за останні роки інтенсивно розвивається в Польщі, у зв’язку зі зростанням кількості хвороб пов’язаних з неправильним способом харчування, особливо у дітей та молоді.

Фізіотерапія -  Напрям готує фахівців на рівні «бакалавр» та «магістр». Фізіотерапія – це медичний напрям, який дозволяє отримати освіту на європейському рівні. Отримані вміння та знання є необхідні для формування, підтримки та відновлення фізичних сил особам різного віку, втрачених в результаті хвороб чи травм.

Журналістика та засоби масової інформації - Напрям готує фахівців на рівні «магістр». Навчання на цьому факультеті - це пропозиція для тих, хто зацікавлений засобами масової інформації, мультимедіа, рекламою та Public Relations.

Громадське здоров΄я - Напрям готує фахівців на рівні «магістр». Навчаючись на магістратурі, можна здобути знання необхідні для виконання керівних та спеціалізованих функцій в державних та приватних закладах охорони здоров’я та в установах медичного страхування.

Study in English: Aviation Management (Bachelor), International Management (Bachelor and Master), Financial Management (Bachelor), Information Technology (Bachelor and Master), Logistics in Transport (Master).


Останні новини