Перелік предметів для ЗНО у 2014 році

У Міністерстві освіти і науки України затверджено наказ про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році.

 

Документом встановлено, що у 2014 році вступники до вищих навчальних закладів матимуть можливість скласти ЗНО з 11 навчальних предметів, зокрема, з української мови і літератури, історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, світової літератури та однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської.

Кожен зареєстрований учасник зможе скласти тести зовнішнього оцінювання не більше, як із чотирьох зазначених навчальних предметів.

Тестові зошити з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії, за бажанням абітурієнта, будуть перекладені кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами; світової літератури – російською мовою.

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти запрошує використовувати для підготовки до ЗНО 2014 сайт www.lvtest.org.ua, де розміщені тестові завдання зовнішнього незалежного оцінювання попередніх років.

Для довідок:

Сайт УЦОЯО – www.testportal.gov.ua .

Сайт ЛРЦОЯО – www.lvtest.org.ua ; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Телефон «гарячої лінії» ЛРЦОЯО – (032) 242-26-60.

відбудеться 22 березня та 29 березня 2014 року. Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання забезпечуватимуть регіональні центри оцінювання якості освіти.

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться

1 листопада й триватиме до 30 листопада 2013 року.


Поділіться з друзями:   

Останні новини