Студенти НФаУ у пошуках інноваційних ідей

6 грудня 2018 р. вперше стартував спільний проект французької фармацевтичної компанії ТОВ Серв’є Україна та Національного фармацевтичного університету — ФармаХакатон.


ФармаХакатон – це інтелектуальний студентський марафон за методологією дизайн-мислення. Подібні двосторонні проекти надають можливість реалізувати взаємні інтереси усіх зацікавлених сторін. Роботодавець має нагоду оцінити адаптивний потенціал та сукупність компетенцій майбутніх фахівців, університет – проаналізувати власні ресурси та результати освітньої діяльності, а майбутні випускники – випробувати теоретичну, практичну та особистісну готовність до виходу на ринок праці. Сьогодні студентські марафони – сучасні методи навчання, які практикуються провідними ЗВО світу.

У заході, який відбувся на базі хіміко-технологічного корпусу НФаУ, взяли участь студенти 4 та 5 курсів спеціальностей «Фармація» та «Клінічна фармація». Сто студентів випускних курсів у складі десяти команд протягом шести годин створювали інноваційні кейси за темою «Яким ви бачите Університет майбутнього».

За словами ректора НФаУ А.А. Котвіцької кращі ідеї будуть реалізовані у Національному фармацевтичному університеті.

Відділ зв’язків із громадськістю та пресою НФаУ


Поділіться з друзями:   

Останні новини