Спорт

З 18 по 30 липня 2017 року у місті Самсун (Туреччина) відбувалися чергові Дефлімпійські ігри.

Цими вересневими  днями  в навчальних закладах України традиційно проводиться Олімпійський тиждень.

У перші дні XXIX Всесвітньої літньої Універсіади у Китаї українські студенти здобули 6 нагород - два «золота», одне «срібло» і три «бронзи».

Веслувальники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини стали найкращими на ХІІІ літній Універсіаді України з веслування на байдарках і каное, яка проходила у Дніпрі.

Студент факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Валентин Хмільовий втретє став чемпіоном світу з гирьового спорту.

Яскравим і феєричним, сповненим неймовірної енергетики і драйву видалося в університеті свято спорту і краси під назвою «Битва титанів».

У Сумському державному університеті відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської літньої Універсіади-2017.

У Казахстані завершилася ХХVІІІ Всесвітня зимова Універсіада-2017, на якій українські студенти-спортсмени здобули 9 медалей – 2 золотих, 3 срібних та 4 бронзових. Серед 56 команд, що взяли участь у змаганнях, Україна посіла 10 сходинку.

На Всесвітній зимовій Універсіаді-2017, що розпочалася в місті Алмати (Республіка Казахстан), українські сноубордисти здобули відразу дві медалі – срібну і бронзову. Спортсмени відзначилися у паралельному гігантському слаломі.

У столичному аеропорту «Бориспіль» відбулися урочисті проводи студентської збірної команди України на Всесвітню зимову Універсіаду, яка стартує 29 січня в казахстанському місті Алмати.

Магістрантка Університету «Україна» Марія ЛАФІНА, дебютантка української паралімпійської збірної 2016 року, на XV Паралімпіаді в Ріо виборола срібну медаль за результатами змагань з плавання – 50 м брас (клас SB3, час – 1:01.92).

У четвер, 26 травня, у серед студентів Волинського інституту економіки та менеджменту та Старопольської Вищої школи, що діє на його базі, відбулися спортивні змагання з нагоди Дня здоров’я.

Студенти факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Валентин Хмільовий та Вадим Марчак, які вибороли право захищати честь держави у складі національної збірної на Чемпіонаті Світу серед студентів та Чемпіонаті Європи з гирьового спорту (м.Порту, Португальська Республіка), продемонстрували високі спортивні результати.

Генеральна конференція ЮНЕСКО визначилася з Міжнародним днем студентського спорту (IDUS). Цей день відзначатимуть щороку 20 вересня. Про це повідомила Міжнародна федерація студентського спорту (FISU).

Міністерство освіти і науки України приділяє значну увагу розвитку фізичного виховання та спорту у вищих навчальних закладах.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Наступна > Кінець >>