Доступ до ЄДЕБО для вищих навчальних закладів стане дешевшим

Керівникам вищих навчальних закладів державне підприємство «Інфоресурс» минулої п'ятниці, 18 березня, направило листа про зменшення вартості послуг із підтримання доступу до ЄДЕБО.


Попередня вартість складала 1.80 грн, а тепер буде - 1.50 грн за студента на квартал.

Державне підприємство «Інфоресурс», яке є технічним адміністратором ЄДЕБО повідомляє, що у зв’язку із зміною умов використання програмного забезпечення, яке знаходиться у користуванні ДП «Інфоресурс» та використовується для забезпечення функціонування Єдиної державної електронної бази з питань освіти зменшується вартість послуг з підтримання доступу навчальних закладів до ЄДЕБО у першому півріччі 2016 року, яка визначатиметься залежно від кількості осіб (студентів, слухачів, учнів тощо), які навчалися у навчальному закладі (його відокремленому структурному підрозділі) за усіма формами навчання станом на 31.12.2015, у розрахунку 1,50 грн. (з урахуванням ПДВ) за одну особу (студента, слухача, учня тощо).

Навчальним закладам, які вже уклали договори про надання технічних послуг з ДП "Інфоресурс" на 2016 рік, технічним адміністратором ЄДЕБО орієнтовно у березні – квітні цього року будуть підготовлені та надіслані у паперовій формі два примірники додаткової угоди до Договору
щодо зменшення вартості послуг з підтримання доступу навчальних закладів до ЄДЕБО та акти здачі-прийняття робіт за 1-й та 2-й квартали.

Вартість послуг з підтримання доступу навчальних закладів до ЄДЕБО визначатиметься у додаткових угодах з 01 січня 2016 року залежно від кількості осіб (студентів, слухачів, учнів тощо), які навчалися у навчальному закладі (його відокремленому структурному підрозділі) за усіма формами навчання станом на 31.12.2015, у розрахунку 1,50 грн. (з урахуванням ПДВ) за одну особу (студента, слухача, учня тощо).

Треба зазначити, що на такий хід подій могло вплинути обговорення питань функціонування єдиної освітньої бази та діяльності ДП "Інфорерурс" на засіданні Комітету з питань освіти і науки ВРУ, яке відбулось у четвер, 16 березня.

Нагадаємо, під час засідання комітету Сергій Квіт доповів про діяльність Державного підприємства “Інфоресурс”, забезпечення доступу до Єдиної державної електронної бази з питань освіти, виготовлення і вартість документів про освіту та студентських квитків.

На засіданні також виступив народний депутат Олександр Співаковський, який різко розкритикував діяльність "Інфоресурсу" та позицію Міністра освіти і науки України Сергія Квіта щодо функціонування ЄДЕБО.


Поділіться з друзями:   

Останні новини