Микола Азаров вручив ордери на квартири українським боксерам-чемпіонам

18 жовтня 2011 року Прем’єр-міністр України Микола Азаров вручив ордери на квартири переможцям та призерам чемпіонату світу з боксу-2011, а також головному тренеру збірної України з боксу.


Ключі від квартир з рук Глави Уряду отримали Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк, Євген Хитров, Олександр Усик, Денис Берінчик та тренер збірної Дмитро Сосновський.

«Вперше в історії українського спорту та країни наша команда здобула такий великий успіх. Вас уже привітав Президент, а тепер черга Уряду. Ми бажаємо вам великих успіхів, здоров’я та благополуччя. Хочемо, щоб ваша спортивна кар’єра продовжувалася якомога довше, щоб ви могли прославляти свою державу», - зазначив Микола Азаров.

Прем’єр-міністр зазначив, що захоплюється збірною України з боксу: «Ми раді за вас і зробимо все, що від нас залежить, щоб покращити умови підготовки спортсменів».

Нагадаємо, що під час засідання Організаційного комітету з підготовки національних збірних до участі в Олімпійських і параолімпійських ігор Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що Уряд докладе максимум зусиль для покращення умови підготовки спортсменів, які представлятимуть Україну на змаганнях у світі. За його словами, особливу увагу Уряд приділяє питанням стимулювання видатних українських спортсменів та тренерів, зокрема шляхом забезпечення переможців квартирами. Прем’єр-міністр зазначив, що сьогоднішнє вручення ордерів на житло свідчить про виконання Урядом своїх обіцянок.

З 26 вересня по 8 жовтня 2011 року в Баку (Азербайджан) проходив чемпіонат світу з боксу серед чоловіків. За підсумками змагань Національна збірна України посіла перше командне місце з 5-ма нагородами в активі. Золотими медалістами стали: Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк, Євген Хитров та Олександр Усик, «срібло» отримав Денис Берінчик. Це досягнення стало рекордом за кількістю золотих нагород. Попередній рекорд було встановлено 1974 року командою Куби, тоді на чемпіонаті світу серед чоловіків кубинці завоювали три золоті медалі.


Останні новини