Ініціатива СумДУ «Університет, дружній до сім’ї» отримала нагороду Фонду Східної Європи

Сумський державний університет отримав спеціальну нагороду Фонду Східної Європи в номінації «Інновація» у конкурсі «Корпоративне волонтерство в Україні-2012» за внесок у розвиток волонтерства в Україні.


Оргкомітет вразила інноваційність, простота та ефективність вирішення суспільних проблем завдяки роботі волонтерів СумДУ.

«Від імені організаторів конкурсу ми щиро бажаємо Вам наснаги, творчого розвитку та досягнення всіх професійних цілей. Щиро віримо, що Ваші зусилля та прагнення зробити життя суспільства кращим допоможуть розвивати рух корпоративного волонтерства та стануть взірцем для інших», – йшлося у листі-відповіді.

Нагадаємо, що Фонд Східна Європа (ФСЄ) – міжнародна благодійна організація, що працює в Україні з 2008 року. ФСЄ успішно продовжує роботу свого засновника  (Фонду Євразія) з підтримки місцевих ініціатив, спрямованих на розвиток громадянського суспільства, сприяння економічному зростанню та ефективного управління. Фонд фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через Фонд Євразія та іншими донорами.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності СумДУ


Поділіться з друзями:   

Останні новини