Військовослужбовці Тайської Королівської армії навчаються в НТУ "ХПІ"

У рамках міжнародного співробітництва України та Королівства Таїланд на базі Гвардійського факультету військової підготовки Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” здійснюється навчання військовослужбовців Тайської Королівської армії за спеціальністю «Експлуатація, обслуговування та ремонт бронетанкової техніки та озброєння».


Заняття щодо вивчення матеріальної частини, правил експлуатації і ремонту танка БМ “Оплот-Т” і броньованої ремонтно-евакуаційної машини БРЕМ-Т проводяться фахівцями військово-промислового комплексу Державного підприємства “Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О. Морозова” спільно з науково-педагогічними працівниками факультету військової підготовки.

Іноземні військовослужбовці проявляють старанність та наполегливість у вивченні теоретичних положень та відпрацюванні практичних питань і надають високу оцінку фаховій підготовці українських спеціалістів.

У свою чергу фахівці ДП “ХКБМ імені О.О. Морозова” та науково-педагогічні працівники факультету відмічають високу зацікавленість тайських військовослужбовців в набутті знань  і практичних навичок з експлуатації бронетехніки вітчизняного виробництва.


Поділіться з друзями:   

Останні новини