Вперше в українському ВНЗ акредитується міжнародна програма ВВА- бакалавр з бізнес-адміністрування

3-4 квітня 2014 року в Українсько-американському гуманітарному інституті «Вісконсинський міжнародний університет (США) в Україні» (ВМУУ) проходить міжнародна акредитація міжнародної програми ВВА (Bechelor of Business Administration).


Працює експертна група FIBAA (Міжнародна фундація з акредитації бізнес-адміністрування - Фундація німецької, австрійської та швейцарської економіки).

Програма ВВА (англійська мова викладання) працює у ВМУУ з моменту заснування інституту (1996 рік).

ВМУУ було створено відповідно до Закону України «Про освіту» за рішенням Міністерства освіти і науки України та за погодженням з Кабінетом Міністрів України (рішення Кабінету Міністрів України від 23.05.1996 р., № 10457/33). Засновниками університету є Вісконсинський міжнародний університет (штат Вісконсин, США) та Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова. ВМУУ став першим спільним вищим навчальним закладом в Україні, який поєднує найкращі елементи бізнес-освіти в Україні та США.

У 2012 році магістерську програму зі спеціальності «Управління бізнесом» ВМУУ було акредитовано Міжнародною фундацією з акредитації бізнес-адміністрування - Фундацією німецької, австрійської та швейцарської економіки (FIBAA). Головним завданням ВМУУ є створення стимулюючого освітнього середовища для студентів та викладачів. Пріоритетним напрямом освітньо-професійних програм університету є сфера міжнародного бізнесу, а навчальний план складений з метою задовольнити потреби студентів ХХІ століття.

Напрями підготовки

1. Українська програма з напряму «Менеджмент» спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», освітньо-професійний рівень – бакалавр, магістр

2. Американська програма зі спеціальності «Адміністрування бізнесом» (Business Administration), освітньо-професійний рівень бакалавр, магістр – ВВА, МВА

3. Українська програма з напряму – «Міжнародний бізнес», освітньо-професійний рівень – бакалавр

4. Британська програма з бізнесу та менеджменту:

  • The Diploma in Business Studies
  • The Advanced Diploma in Business Studies
  • The Graduate Diploma in Business Studies
  • The Postgraduate Diploma in Management

Контактна інформація:

Корпус гуманітарних інститутів Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова
вул. Тургенєвська, 8-14 , кімн. 1-4,
Київ, 01601, Україна

Тел..: (+ 380 44) 236 19 16, 236 19 49, 486 79 74, 486 09 35
Тел../факс: (+ 380 44) 486 06 66

e-mail: wiuu@wiuu.kiev.ua


Поділіться з друзями:   

Останні новини