Конкурсна комісія Міносвіти перерозподілила держзамовлення на поточний навчальний рік

16 листопада 2015 року під головуванням Міністра освіти і науки України Сергія Квіта відбулось засідання Конкурсної комісії Міністерства з відбору виконавців державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2015 році.


Під час засідання Сергій Квіт підкреслив важливість вирішення питань з допомоги Міністерства у отриманні ними освітніх послуг учасникам антитерористичної операції. «Учасники АТО є тією категорією, яку ми обов’язково маємо підтримати», - наголосив Міністр.

Конкурсна комісія ухвалила рішення, відповідно до яких за поданням вищих навчальних закладів внесено зміни до обсягів державного замовлення  щодо переведення учасників АТО, їх дітей, внутрішньо переміщених осіб, а також у професійно-технічних навчальних закладах, на бюджетну форму навчання.

За результатами засідання Конкурсна комісія МОН затвердила зміни до розподілу обсягу державного замовлення у 2015 році на підготовку фахівців з вищою освітою за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста та магістра у ВНЗ, підпорядкованих Міністерству.

Також ухвалено рішення про зміни до розподілу обсягу державного замовлення у 2015 році на підготовку наукових та науково-педагогічних кадрів, до розподілу обсягу квот цільового прийому іноземних громадян, до обсягу державного замовлення у 2015 році на підготовку робітничих кадрів і молодших спеціалістів у професійно-технічних навчальних закладах, підпорядкованих МОН.


Поділіться з друзями:   

Останні новини