Від підтвердження здібностей Професора Пі відхрестились українські науковці

Раніше в Інтернеті з’явилися новi сенсацiйнi подробицi журналiстського розслiдування: два вiдомi професори так званої “експертної комiсiї” визнали, що не лише не перевiряли здiбностей Слюсарчука, а й узагалi не бачили його “рекорду”.


“Я в Інтернетi, на сайтi “Книги рекордiв”, знайшов протокол реєстрацiї цього рекорду. Там справдi є моє прiзвище. Але я офiцiйно заявляю, що не був на тому засiданнi, на тому “експериментi”. I нiякi протоколи не пiдписував. Крiм того, моє прiзвище в протоколi спотворено. Там написано БазЕлевич, а моє прiзвище – БазИлевич. Якби пiдписував якийсь протокол, то, повiрте, я цю помилку виправив би”, – заявив Роман Базилевич, доктор технiчних наук, професор.

Ще один науковець, чиє прiзвище також фiгурує у протоколi фiксацiї рекорду, заперечив свою присутнiсть на “експериментi”, який назвали “Рекорд у категорiї “Людина, унiкальнi можливостi”.

“Мене запрошували до цiєї комiсiї, i я мав там бути. Але саме на тiй подiї не був, бо мав особистi невiдкладнi справи. Хоча потiм в Інтернетi прочитав, що я нiбито був присутнiй”, – повідомив Петро Каленюк, доктор фiзико-математичних наук, професор.

Нагадаємо, 4 листопада Слюсарчук був затриманий у Києві співробітниками спецзагону “Беркут” за звинуваченням у шахрайстві і відразу після цього переправлений у його рідне місто Львів.


Поділіться з друзями:   

Останні новини