Євген Суліма відвідав Сумський державний університет

30 листопада 2011 року Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євген Суліма відвідав Сумський державний університет.


Під час свого візиту Євген Суліма оглянув хід будівництва нового навчального корпусу університету, лабораторії, методичні центри та анатомічний музей Медичного інституту СумДУ,  інформує прес-служба МОНМС.

Окрім того, Перший заступник Міністра завітав до факультету технічних систем та енергоефективних технологій, ознайомився з роботою лабораторії "Механічних випробувань" університету.

Також у рамках візиту до Сумського державного університету Євген Суліма відвідав бібліотечно-інформаційний центр, навчальні аудиторії та читальні зали.

Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту зустрівся з членами Вченої ради та студентським активом університету. Під час розмови він розповів про хід підготовки та направлення до Верховної Ради України проекту Закону України «Про вищу освіту» (нова редакція) та про затвердження Урядом Національної рамки кваліфікацій.

Звертаючись до студентів, Євген Суліма закликав молодь більше зосереджуватися на отримані якісних знань задля гідного конкурування на ринку праці, акцентувавши увагу на науковій складовій. Також він закликав студентську молодь вести здоровий спосіб життя, займатися фізичною культурою та спортом: «Адже на сьогодні саме в освіченій та здоровій людині зацікавлений роботодавець».

Наприкінці зустрічі Перший заступник Міністра Євген Суліма подякував трудовому колективу за стрімкий науковий розвиток навчального закладу, який можливий лише завдяки ефективно налагодженій роботі всього колективу.


Поділіться з друзями:   

Останні новини