Завершилася програма обміну студентів 2011 року ПУЕТ-БСУ

Нещодавно студенти вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» (ПУЕТ) факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу пройшли виробничу практику на базі Бакинського слов’янського університету (БСУ) (Азербайджанська Республіка).


Кращі викладачі БСУ прочитали нашим студентам лекції на теми: «Природні багатства Азербайджану», «Туристичні регіони Азербайджану», «Туризм як важлива складова національної економіки», «Розвиток туризму в сучасному Азербайджані». Студенти набули навичок організації обслуговування різних категорій клієнтів в закладах ресторанного господарства, ознайомилися з особливостями приготування національних азербайджанських страв, повідомляє прес-служба МОНМС.

Делегація ПУЕТ зустрілася з ректором Бакинського слов'янського університету, заслуженим діячем науки, доктором філософських наук, професором, членом-кореспондентом Національної академії наук Азербайджану К. М. Абдуллаєвим, відвідали культурно-освітні центри України, Російської Федерації, Республіки Польща, Чеської Республіки, Грецької Республіки, Турецької Республіки, Республіки Болгарія та Республіки Білорусь, які функціонують в Бакинському слов’янському університеті, ознайомилися з бібліотекою та музеєм БСУ.

Студенти ПУЕТ мали змогу відвідати історичні місця м. Баку та Азербайджанської Республіки, ознайомитись з культурою цієї країни. Також відбулося покладання квітів до Алеї Шахідів.

Особливо приємним було те, що для учасників делегації організували зустрічі з Послом України в Азербайджанській Республіці О.П. Міщенком. Посольство України в Азербайджанській Республіці активно підтримує двостороннє співробітництво в галузі освіти і науки, про що свідчить сприяння та особиста участь в усіх заходах лінгафонного кабінету української мови ім. Т. Г. Шевченка, де мають можливість опановувати українську мову студенти БСУ та слухачі Української недільної школи, яка функціонує при ньому.


Поділіться з друзями:   

Останні новини