Призначено в. о. ректора Національного університету водного господарства та природокористування

Учора Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту Євген Суліма представив колективу Національного університету водного господарства та природокористування виконуючого обов’язки ректора Миколу Сороку.


Наказ про призначення підписав Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, повідомляє прес-служба Міністерства.

«Життя не стоїть на місці, і Василь Арсентійович Гурин, пропрацювавши ректором сім років, з 2005-го, нині вирішив сконцентруватись на науковій роботі, залишившись працювати у Національному університеті водного господарства та природокористування. Відтак, Міністр видав наказ про розірвання контракту за згодою сторін, - зазначив про попереднього ректора університету, виступаючи перед колективом НУВГП, Євген Суліма. – Нині розпочинається відповідальний період, іде вступна кампанія, і немає часу на зволікання – треба тримати кермо у міцних руках».

У свою чергу, новопризначений в. о. ректора НУВГП Микола Сорока заявив, що першочерговим завданням на новій посаді вважає проведення на належному рівні вступної кампанії. Найближчими ж днями збирається насамперед проаналізувати стан справ в університеті, зокрема, у фінансовій сфері.

«Я знаю, який потенціал має колектив, - наголосив Микола Сорока. – Разом із вами я зроблю все для того, аби продовжувати традиції університету, щоб колектив, знаний і на Рівненщині, і в Україні, і за її межами, тримав те місце, яке він зайняв, і статус національного університету підтверджувався справами».

Кандидат економічних наук, професор Микола Сорока призначений на посаду в. о. ректора НУВГП з 18 червня до заміщення вакантної посади ректора в установленому законом порядку.


Поділіться з друзями:   

Останні новини