Запрошуємо на міжнародні виставки «Освіта та кар’єра – 2012» та «Освіта за кордоном»

15-17 листопада 2012 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2, Київ) відбудуться щорічна міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – 2012» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном».


Запрошуємо старшокласників, студентів і батьків відвідати виставки «Освіта та кар’єра – 2012» та «Освіта за кордоном», на якій будуть представлені українські та закордонні навчальні заклади.

На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном та надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. У виставці «Освіта та кордоном» будуть представлені більше 60 вузів з різних  країн світу.

Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі будуть мати можливість прослухати тематичні семінари та презентації, що проведуть представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Виставка розрахована на тих людей, які хотіли б навчатися як в Україні, так і за кордоном. При цьому відвідувачів можуть цікавити різні програми - когось будуть цікавити програми вивчення іноземних мов, когось - середня освіта за кордоном, та, звичайно, вища освіта.

У виставках братимуть участь навчальні заклади і організації з України, Канади, Польщі, Угорщини, Литви, Австрії, Америки, Кіпру, Росії, Німеччини, Чехії, Ізраїлю, Великобританії, Швейцарії, Таїланду,  Туреччини.

Також у виставці «Освіта за кордоном»  братимуть участь провідні українські агенції, Посольство Канади в Україні, Посольство Австрії в Україні, Чеський культурний центр при Посольстві Чехії в Україні, проект «Освіта в Європі» від Європейської комісії, Гете Інститут, Французький культурний центр, Філія «Сохнут-Україна», проект «МАСА».

Вперше в Україні у виставці «Освіта за кордоном» візьмуть участь 7 австрійських навчальних закладів. Великими павільйонами будуть представлені навчальні заклади Франції (12 учасників), Литви (6 університетів)  та Польщі (7 учасників), які традиційно приваблюють українців конкурентною вартістю навчання, надають можливість здобути міжнародну освіту в тому числі й англійською мовою.

Тих, кого цікавить навчання в Україні, запрошуємо відвідати виставку «Освіта та кар’єра – 2012», в якій будуть представлені понад 50 українських вишів, серед яких НТУУ «Київський політехнічний інститут», Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний медичний університет імені О. О. Богомольця, Київський національний економічний університет, Національний фармацевтичний університет та багато інших.

Запрошуємо відвідати виставки!

 

Виставки працюють:

15-16 листопада з 11:00 до 18:00

17 листопада з 11:00 до 17:00.

ВХІД ВІЛЬНИЙ!


Поділіться з друзями:   

Останні новини