12-річна дівчина за рівнем IQ «переплюнула» Ейнштейна

Пройшовши тест на рівень IQ, дванадцятирічна Олівія Меннінг, проживає в Ліверпулі, набрала коефіцієнт на 2 бали вище, ніж у видатних геніїв сучасності - Стівена Хокінга і Альберта Ейнштейна.


Результат тесту, пройденого Олівією, є 162 балам, тому дівчинка визнана не тільки самим розумним дитиною, а ще й одним з найрозумніших людей у ??світі, які за своєю кількістю не перевищують одного відсотка від населення Земної кулі.

Коефіцієнт розумового розвитку Олівії, який дорівнює 162 одиницям, на сто балів вище середнього показника в світі. Дівчинці навіть вдалося зробити те, що раніше не вдавалося нікому - обігнати видатних геніїв Альберта Ейнштейна і Стівена Хокінга на 2 бали, оскільки рівень інтелекту цих великих людей дорівнює 160 балам.

Олівії Меннінг, завдяки настільки вражаючого результату, вдалося отримати запрошення на вступ до спільноти «Mensa», яке є некомерційною організацією, що об'єднує людей з рівнем IQ вище, ніж у решти 98%, які пройшли цей тест. Єдиною вимогою для прийняття в цю організацію є дійсно високий рівень інтелекту, підтверджений результатом пройденого тесту.

Згідно з опублікованими даними, сама Олівія до звання юного генія ставиться вельми спокійно.

- Після запрошення в «Mensa» особливо нічого не змінилося. Ну хіба що стали більше дізнаватися і просити зробити за них домашнє завдання, - посміхаючись, розповіла Олівія журналістам.

Організація «Mensa» відкриває широкі можливості перед вундеркіндами, надаючи їм правову підтримку по всьому світу.


Поділіться з друзями:   

Останні новини