Студентка 2 кілометри пробігла по рейках за своєю дисертацією

Наздоганяти потяг кинулася британська студентка прямо по рейках, коли зрозуміла, що залишила в ньому свою дисертацію.


34-річна мешканка графства Ланкшир їхала в інститут на іспит. Вона була змушена зійти з поїзда на проміжній станції, щоб оплатити проїзд

Студентка намагалася оплатити квиток в електричці, але квиткова каса кондуктора не прийняла її кредитну карту. Британка вийшла, щоб придбати квиток у касі на проміжній зупинці. І тільки купивши квиток, жінка виявила, що поїзд вже рушив, а в ньому залишилися її особисті речі та дисертація.

Студентка настільки запанікувала, що зістрибнула з перону і побігла по рейках за що йде поїздом, сподіваючись сісти на нього на наступній зупинці, яка була порівняно недалеко. Жінка пробігла два кілометри, минула віадук, тут-то її і затримали поліцейські.

Після допиту поліцейські відпустили горе-студентку, щоправда, попередньо оштрафувавши на 50 фунтів стерлінгів.

«Це, безсумнівно, дуже небезпечна ситуація, в яку вона поставила як себе, так і співробітників залізниці та поліції. На нас, поліцейських, лежить обов'язок захищати людей і охороняти їх безпеку. Люди іноді абсолютно не думають про наслідки», - пояснив інспектор Філ Хатчінсон з відділення поліції графства Ланкшир.

Через забіг студентки за потягом, в якому від неї їхала її дисертація, рух залізничного транспорту на ділянці Колні - Блекпул було припинено на 10 хвилин.


Поділіться з друзями:   

Останні новини