У НУХТ працює Всеукраїнський науково-методичний семінар для завідувачів випускових кафедр

23 вересня на базі Національного університету харчових технологій розпочав роботу Всеукраїнський науково-методичний семінар завідувачів кафедр за напрямом підготовки «Машинобудування» (бак.) та зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» (спец., маг.).


Захід організовано науковцями кафедри технологічного обладнання  та комп’ютерних технологій проектування НУХТ, повідомляє прес-служба університету.

У заході беруть участь фахівці з Києва, Луганську, Донецька, Дніпродзержинська, Луцьку, Тернополя, Харкова. Вони розглядають питання підготовки фахівців: сучасні технології навчання та управління якістю підготовки, принципи формування узгоджених навчальних планів та програм навчальних дисциплін, досвід використання САПР та інформаційних технологій в навчальному процесі, шляхи та методи реалізації дистанційної підготовки фахівців.

Розпочалася робота семінару з пленарного засідання, на якому його учасників від імені ректорату університету-організатора привітала проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Мостенська. Також на пленарному засідання виступили завідувач кафедри технологічного обладнання  та комп’ютерних технологій проектування НУХТ Валерій Мирончук і завідувач кафедри обладнання легкої та харчової промисловості Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля Інна Дейнека. Після пленарного засідання відбувся круглий стіл «Інтеграція навчальних планів підготовки фахівців та навчальних програм дисциплін».

Семінар працюватиме 23-25 вересня.

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини