МОНмолодьспорт готове до будь-яких перевірок

На сайтах деяких інформаційних агентств з’явилася інформація про перевірку співробітниками Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Міністерства освіти і науки, молоді та спорту за зверненням активіста однієї з громадських організацій.


Який палко закликає громадян, що мають інформацію про незаконні дії з боку Міністерства, звертатись у правоохоронні органи.

Зазначимо, що Міністерством освіти і науки, молоді та спорту забезпечено усі умови для проведення необхідних перевірок та задоволення інформаційних запитів юридичних, фізичних осіб та об’єднань громадян.

Підкреслимо, що перевірки органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій правоохоронними та іншими уповноваженими органами є звичною практикою і порядок та умови їх проведення врегульовані законодавством України.

Згадана перевірка не є сенсацією, яка так активно розповсюджується певними громадськими організаціями та засобами масової інформації, адже з початку 2011 року в Міністерстві відбулося більше 10 перевірок, зокрема, Генеральною прокуратурою України, Головним контрольно-ревізійним управлінням України, Службою безпеки України, Міністерством внутрішніх справ, Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності тощо. Також до МОНмолодьспорту з початку року надійшло понад 50 запитів щодо проведення відповідних перевірок.

У свою чергу, закликаємо громадських активістів звертатися за офіційною інформацією, що відноситься до компетенції МОНмолодьспорту, безпосередньо до Міністерства.


Поділіться з друзями:   

Останні новини