Донецький економічний університет оголосив про набір абітурієнтів у Кривому Розі

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, який переїхав до Кривого Рогу, розпочав прийом документів від абітурієнтів.


Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Як заявили в департаменті, донецький університет, який на початку листопаду виїхав з підконтрольної бойовикам території, очікує набрати близько тисячі студентів. Подати заявку на вступ можна до 24 листопада.

«Через ситуацію на Донбасі донецький університет так і не зміг розпочати вступну кампанію у запланований термін. Наразі університет економіки і торгівлі має більше тисячі місць ліцензійного обсягу. Зокрема, заклад готовий навчати близько 450 першокурсників на бюджетній основі», – повідомили в департаменті.

Нагадаємо, 3 листопада Донецький національний університет відкрився у Вінниці. Виш розмістився у приміщеннях заводу "Кристалл".

13 жовтня Луганський державний медичний університет прийняв рішення переїхати з Луганська в місто Рубіжне Луганської області.

Раніше з Луганська переїхали Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля та Луганський національний університет імені Тараса Шевченка у Сєвєродонецьк та Старобільськ Луганської області відповідно.

Згодом стало відомо, що Донецький юридичний інститут МВС України через військові дії на Донбасі рішенням керівництва МВС передислоковано у Кривий Ріг, а Луганський університет внутрішніх справ ім. Дідоренка – у Суми.


Поділіться з друзями:   

Останні новини