Конкурс бізнес-планів серед молоді завершився

7 грудня 2011 року визначені та нагороджені переможці ХІІІ Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді, організатором якого є Державна служба молоді та спорту України.


За результатами презентації та захисту оригінальних бізнес-планів члени Експертної ради визначили переможців серед дванадцяти фіналістів конкурсу.

У номінації «Соціальний проект» перше місце вибороли Марина Кириченко, Ольга Ковальчук та Олена Корольчук із Києва – автори бізнес-плану «Готель для собак «Дай лапу!».

Друге місце посіла Тетяна Євланова із Харкова з бізнес-планом «Створення регіонального кабельного телеканалу з власними студіями для підлітків в м. Харкові з метою поліпшення національної ідеї».

Третє місце зайняла Ірина Білик (Черкаська обл.), яка розробила бізнес-план «Приватне сільськогосподарське підприємство «ЕКО+».

Члени Експертної ради конкурсу присудили спеціальну відзнаку за цікаву соціальну бізнес-ідею Катерині Гривнак (Луганська обл.) – автору бізнес-плану «Приватна няня «Mery Poppins».

У номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівлі» найкращим визнано бізнес-план «Впровадження технології мікродугового оксидування в автомобілебудування», автором якого є Тетяна Агеєва з Харкова.

На другому місці – Анна Дудченко (Харків), яка розробила бізнес-план «Виробництво і реалізація безлушпинного харчового соняшникового шроту».

Тетяна Чайка з Миколаєва – автор бізнес-плану «Організація виробництва рослинництва на базі ННПЦ МДАУ за органічними стандартами» посіла третє місце.

Переможців ХІІІ Всеукраїнського конкурсу привітав заступник Голови Державної служби молоді та спорту України Вадим Сисюк.

Вадим Сисюк зазначив, що ретельна розробка та обґрунтування бізнес-ідей є основою для їх реалізації та втілення у життя.

Фіналісти ХІІІ Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді отримали дипломи, а переможці – дипломи та цінні подарунки.

У цьому році члени Експертної ради оцінили 103 роботи, які перемогли в регіональних турах конкурсу. Дванадцять молодих авторів бізнес-планів стали фіналістами.


Поділіться з друзями:   

Останні новини