Розпочався Всеукраїнський молодіжний форум «Болонський процес: студентський погляд»

Сьогодні у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського молодіжного форуму «Болонський процес: студентський погляд», який відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.


На захід зібралися понад 100 представників органів студентського самоврядування, студентських профспілкових організацій, наукових товариств студентів і аспірантів 16 регіонів України. Також участь у заході взяли представники Києва, Київської, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Полтавської, Рівненської, Одеської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької та Чернівецької областей, інформує прес-служба МОНМС.

За дорученням голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка учасників привітав начальник управління з питань сім’ї та молоді Анатолій Ігнатович, зазначивши, що управління з питань сім’ї та молоді готове активно долучитися до вирішення актуальних проблем студентської молоді шляхом підтримки постійного діалогу між студентством Львівщини та керівництвом області. Учасників форуму також привітали проректор Національного університету «Львівська політехніка» Богдан Моркляник, заступник начальника Головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації Роман Бабій, перший віце-президент Національного студентського союзу, голова студентського наукового товариства Тернопільського національного педагогічного університету Олена Гоменюк, голова Колегії студентів і аспірантів Національного університету «Львівська політехніка» Богдан Поліщук.

В рамках проведення форуму, який триватиме протягом трьох днів, його учасники обговорять питання щодо вдосконалення системи вищої освіти в Україні, реального входження України до Болонського процесу, навчання та стажування у провідних закордонних вищих навчальних закладах.

Захід організовується управлінням з питань сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації спільно із Колегією студентів і аспірантів Національного університету «Львівська політехніка» та Національним студентським союзом.


Поділіться з друзями:   

Останні новини