Студенти УДПУ імені Павла Тичини повернулися з «Артеку» з перемогою

Багато років Міжнарод­ний дитячий центр «Ар­тек» є школою педагогічної майстерності для студентів педагогічних вищих на­вчальних закладів України та країн СНД.


Цього року стати учасни­ком конкурсу-семінару «Артек-2014» випала нагода і УДПУ імені Павла Тичини, а саме студен­там та викладачам факуль­тету соціальної та психоло­гічної освіти, повідомляє прес-служба університету.

У рамках фестивалю команди-учасниці (загалом за першість у змаганнях бо­ролося 14 команд) демон­стрували: творчу презен­тацію «Вітаємо, Артек! Це — Ми!» («візитна картка»), ігрові конкурси (проведення різноманітних розвивальних ігор в окремих ситуаціях та майстер-класи), захист про­грам клубних форм роботи, конкурс МС та ведучих ди­тячих танцювальних про­грам, конкурс талантів во­жатих. Передбаченими були також і спортивні змагання.

Довгі години підготовки  студентів та їх керів­ників були недаремними. За результатами загального оцінювання конкурсу-семі­нару загін уманської коман­ди отримав почесне перше місце, за що його члени були нагородженні кубком першості, медалями та сер­тифікатом. Також варто зазначити, що Максим Ребро та Ольга Підгорна стали одними із переможців конкурсу «Об­личчя фестивалю». Керівництво «Артеку» відзначило те, з якою наполегливістю та натхнен­ням йшли  учасники до перемоги, тому на них чекатимуть знов !


Поділіться з друзями:   

Останні новини