Збірна КВН Національного університету харчових технологій виступила перед учасниками бойових дій АТО

Нещодавно в місті Рівне відбувся благодійний концерт відомих команд КВН України в підтримку учасників бойових дій АТО.


Одним із учасників заходу стала збірна Національного університету харчових технологій (НУХТ) – команда КВН «Проспект наук». Команди зіграли три традиційні конкурси: візитку, розминку, фрістайл. Серед учасників заходу також були не менш відомі в Україні команди: «V.I.P.» (м. Тернопіль), «Сборная бывших» (м. Рівне), «Отдыхаем вместе» (м. Хмельницький) та «Наш формат» (м. Кам'янець-Подільський).

На грі були присутні чотирнадцять поранених військовослужбовців із зони АТО.

«На сьогоднішній грі ми досхочу насміялися, і це значно поліпшило наш настрій. Навіть думки про війну на сході на деякий час забулися. Щоправда, дуже хвилююся за свого друга, який знаходиться в оточенні під Іловайськом.

І в нас (у зоні АТО) серед бойових побратимів також є багато оптимістичних людей. Хтось анекдот або кумедну історію розкаже, а хтось може так підманути свого товариша, що одразу все погане забувається», – поділився військовослужбовець 51-ї механізованої бригади Юрій.

Всі отримані кошти від продажу квитків на гру були відправлені на допомогу постраждалим у зоні АТО.

Варто відзначити завзятість організаторів у підтримці наших захисників, а також всі команди та глядачів, які відгукнулись на заклик про допомогу.

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини