Наступне підвищення зарплат бюджетникам буде з 1 вересня

Як інформує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, Глава Уряду зазначив, що це дуже непросте завдання, але можливості для цього є.


«У другому півріччі наша мета і особлива відповідальність – конвертувати позитивний економічний рейтинг в неухильне підвищення рівня життя людей в Україні», - на цьому наголосив Прем‘єр-міністр Микола Азаров сьогодні під час засідання Кабінету Міністрів, де Уряд разом з керівниками регіонів проаналізував підсумки першого півріччя.

Микола Азаров нагадав, що з початку року Уряд двічі збільшував розмір мінімальної заробітної плати та тричі підвищував розмір посадового окладу працівника І-го тарифного розряду за Єдиною тарифною сіткою. Останнє підвищення, з 1 липня, зроблено на три місяці раніше, ніж планувалося. Крім того, Уряд відновлює справедливість у співвідношеннях оплати праці для багатьох категорій працівників.

Аби прискорити підвищення зарплат в бюджетній сфері і ліквідацію несправедливих диспропорцій в оплаті праці різних категорій працівників Глава Уряду доручив Міністерству фінансів розрахувати чергове підвищення зарплат в бюджетній сфері не з 1 жовтня, як планувалося, а з 1 вересня.


Поділіться з друзями:   

Останні новини