Соціальний проект авторського колективу УДПУ здобув всеукраїнське визнання

У рамках проведення Всеукраїнського форуму з питань зайнятості та розв’язання проблем безробіття молоді, що відбувся нещодавно в м. Києві, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов нагородив переможців XVI Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.


У номінації «Соціальний проект» нагороджено авторський колектив Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини - кандидата педагогічних наук, доцента, декана факультету соціальної та психологічної освіти Оксану Кравченко та кандидатів педагогічних наук Майю Перфільєву й Оксану Шевчук за проект «Центр соціальної та освітньої інтеграції осіб з інвалідністю».

Приємно зазначити, що Центр успішно працює в УДПУ з вересня 2014 року, забезпечуючи соціально-педагогічну підтримку осіб з обмеженими можливостями, їх інтеграцію у освітнє та соціальне середовище, створюючи умов для саморозвитку та самореалізації. В рамках роботи центру зі студентами даної категорії проводяться зустрічі з представниками управління праці та громадськими організаціями, екскурсії, бесіди, консультації психологів, тренінги на розвиток комунікативних навичок, перегляд та обговорення тематичних фільмів та відеороликів. Також працює творча майстерня, де кожен бажаючий може навчитися виготовляти різноманітні декоративні вироби, реалізуючи свій творчий потенціал. Студенти з обмеженими  можливостями залучаються до волонтерської діяльності. Зокрема спільно з центром ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» організовуються та проводяться різноманітні акції та програми.

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини