Британська Рада підтримує освітні ініціативи МОНмолодьспорту

Як повідомляє прес-служба МОНмолодьспорту, на  ім’я заступника Міністра освіти і науки, молоді та спорту Бориса Жебровського надійшов лист від Директора Британської Ради в Україні Мартіна Доула.


«Британська Рада завжди підтримувала освітні ініціативи Міністерства і будувала свою роботу з огляду на пріоритетні напрямки роботи в галузі мовної освіти, зокрема англійської. Розглянувши матеріали освітнього форуму та стратегію мовної освіти, а також враховуючи зміни що відбуваються наразі (вивчення іноземних мов з першого класу, запровадження навчальних технологій, нові стандарти та програми, сучасні підходи до вивчення іноземних мов). Британська Рада має можливість надати допомогу в оновленні змісту післядипломної освіти вчителів англійської мови», - йдеться у листі пана Мартіна Доула.

Керівництво Британської Ради в Україні запропонувало започаткувати проект спрямований на створення нових курсів фахового удосконалення, які були б модульними та гнучкими, а також відповідали існуючим моделям курсової підготовки та задовольняли потреби вчителів. Як зазначено у листі пана Мартіна Доула, проект здійснюватиметься разом з Інститутом інноваційних технологій та змісту освіти та обласними інститутами післядипломної освіти переважно за кошти Британської Ради.

«Сподіваємося, що наше партнерство з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України і надалі розвиватиметься, сприяючи розбудові культурних і освітніх зв'язків між нашими країнами», - зазначається у листі Директора Британської Ради в Україні


Поділіться з друзями:   

Останні новини