Жириновський звинуватив заступника міністра освіти РФ у підробці диплома

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський звинувачує заступника глави Міністерства освіти та науки Ігоря Федюкина в підробці документів і підробці диплома.


На підтвердження своїх слів парламентарій показав журналістам папку з документами, в яких представлені копії дипломів та залікової книжки чиновника. За словами Жириновського, в заліковій книжці Федюкина всі 40 дисциплін записані однією рукою, передає РІА Новини.

Депутат заявив, що має намір направити зібрані ним матеріали в Слідчий комітет. «Раз є така інформація, треба, щоб вони займалися», - сказав він.

Перш ніж соціал-демократи знайшли компромат на Федюкина, масової критики зазнав його начальник - міністр освіти Дмитро Ліванов. Так, 17 квітня під час звіту перед Держдумою прем'єр-міністру Дмитру Медведєву було запропоновано відправити Ліванова у відставку.

Проте глава уряду парирував, що відставки не буде, так як міністр - «Не рубль, щоб усім подобатися».

Вислухавши точку зору прем'єра, депутати на цьому тижні звернулися з аналогічним проханням до президента Володимира Путіна. Представники ЛДПР, КПРФ і «Справедливої ??Росії», зокрема, попросили розглянути питання про невідповідність Ліванова займаної посади.


Поділіться з друзями:   

Останні новини