Для білоруських студентів скасовується плата за проїзд

Проїзд для мінських студентів денної форми навчання стане безкоштовним.


Мер міста Микола Ладутько повідомив про це в ефірі програми «Картина світу» на «РТР-Білорусь» 10 вересня, проте офіційного рішення про безкоштовний проїзд студентів не прийнято.

«Я хотів би сьогодні, 10 вересня, в День міста, проінформувати жителів Мінська, і в першу чергу молоду частину нашого міста. Президент країни, беручи участь у заходах з відкриття Центрального автовокзалу, з відкриття міських ліній, поставив питання, як йдуть справи з безкоштовним проїздом школярів по Мінську. На IV Всебілоруських зборах було прийнято рішення, щоб мінські школярі (близько 140 тисяч осіб) їздили безкоштовно. Я доповів про те, що це рішення діє. Сьогодні школярі міста пересуваються в громадському транспорті безкоштовно », - розповів Ладутько.

Як повідомили БелаПАН на державному підприємстві «Минсктранс», офіційного рішення про безкоштовний проїзд студентів не прийнято. «Ми чекаємо цей документ найближчим часом», - сказали фахівці. Про те, що рішення з даного питання поки не прийнято, повідомили і в прес-службі Мінського міськвиконкому.


Поділіться з друзями:   

Останні новини