Оприлюднено демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту.


Демонстраційний тест можна завантажити у форматі .pdf за посиланням. Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером.

Окрім завдань, тут є правильні відповіді, що дає можливість одразу перевірити себе. Слід пам’ятати, що під час виконання завдань з математики можна користуватися довідковими матеріалами.

Також найближчим часом з’явиться можливість попрактикуватися в онлайн-версії випробування на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Цей варіант допоможе відчути атмосферу тестування, потренуватися виконувати завдання в онлайн-режимі, навчитися розподіляти час на виконання 60 завдань з трьох навчальних предметів. Після завершення роботи над тестом також буде можливість отримати результати тестування.

Нагадаємо, для вступу до закладів вищої освіти у 2022 році необхідно скласти національний мультипредметний тест (НМТ), який складатиметься з трьох блоків завдань з мовних тем з української мови, всіх тем з алгебри та геометрії, а також завдань з історії України, які були складниками ДПА.


Поділіться з друзями:   

Останні новини