Укрзалізниця закликає випускників шкіл заздалегідь подбати про квитки до міст проведення ЗНО

Для перевезення випускників шкіл АР Крим до Києва для зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень (ЗНО) Укрзалізниця задіяла до складу поїздів кримського напрямку максимально можливу кількість вагонів.


Схеми поїздів, які відправляються в рейс 2 червня з Криму до столиці України, залізничники збільшили на 5 вагонів до 18.

Так, у складі поїзда № 28 Севастополь – Київ пасажирам було запропоновано 736 місць, з них 416 – плацкартних, 284 – купе та 36 – СВ. У поїзді № 12 Сімферополь – Київ було запропоновано 544 місця, з них 488 – купе та 56 – СВ.

Станом на 13:00 в продажу залишалося у поїзді № 28 Севастополь – Київ 2 плацкартні місця, 2 – купе та 5 – місць класу люкс. У поїзді № 12 Сімферополь – Київ залишалося вільними 82 місця купе та 6 місць класу люкс.

Укрзалізниця просить випускників шкіл, які проходитимуть ЗНО не за місцем проживання, завчасно подбати про придбання квитків на поїзди і спланувати свою подорож. Загалом з АР Крим до різних населених пунктів України відкрито продаж квитків на 21 пару поїздів.

Нагадаємо, що пасажиропотік залізничним транспортом у напрямку АР Крим та зворотно за квітень 2014 року скоротився в середньому на 40 %, а у травні – на 58 % у порівнянні з минулим роком.


Поділіться з друзями:   

Останні новини