Сьогодні ВНЗ України оприлюднять вперше рейтингові списки абітурієнтів

1 серпня приймальні комісії опублікують рейтингові списки абітурієнтів рекомендованих для вступу.


Абітурієнти знайшовши себе у рейтингових списках вищих навчальних закладів, в які вони подавали документи, повинні не пізніше 5-го серпня, подати оригінали документів до одного з тих вишів де вони рекомендовані до зарахування..

Наступна фаза приймальної кампанії відбудеться 6-го серпня. Тоді рейтингові списки будуть оновленні, з них будуть виключені абітурієнти, яків не подали до 5 серпня включно оригінали документів до вузу. Місця що звільнились у рейтингу займуть абітурієнти, які знаходились нижче у списку. Таким чином сформується оновлений рейтинговий список (другий).

Абітурієнти, які знайшли себе в другому рейтинговому списку, матимуть можливість 6 та 7 серпня подати оригінали документів до приймальної комісії навчального закладу.

Третій раз ВНЗ України оприлюднять рейтингові списки 8-го серпня, з нього будуть виключені абітурієнти, які не подали оригінали своїх документів 6 або 7 серпня. Абітурієнти які з’являться у рейтингу завдяки цьому зможуть 8-го та 9-го серпня подати оригінали документів до ВНЗ.

Накази про зарахування абітурієнтів на бюджетну форму навчання університети оприлюднюють 10го серпня.

 


Поділіться з друзями:   

Останні новини